hits

Ny begynnesle

kommentarer

Det er over 2år siden jeg blogget sist. Det er enda lengre siden jeg tok bilder med mitt super fette speilreflekskamera for å prøve å imponere alle menneskene som tilfeldig måtte ramle over denne bloggen. Litt eldre, litt mer moden, litt flere opplevelser siden. Idag står jeg på en helt annen plass, i noen ganske annerledes sko. Og det er veldig deilig. Selvom jeg skal ærlig innrømme at det var både svært gledelig, underholdene og pinlig å lese gjennom tidligere innlegg som har vært publisert. 

 

Ærlig, så er jeg ikke sikker på hva jeg egentlig vier meg ut på. Er ikke sikker på om jeg har verken teken eller draget på blogging en gang. Men med 3 ukers testing finner vi vil ut av det. Bakgrunnen for "comebacket" er at jeg liker å skrive, og finner det beroligende. Til tross for at dysleksien elsker å spille mindgames med bokstaver i ny og ne. Heldigvis har den ikke nådd stavekontrollen til iphone helt enda. 

 

På denne bloggen tenker jeg først og fremst å skrive om idrett og toppidrett. Da snakker vi om forløpet, bak fasaden, midt oppi (hvis det er mulig), i ettertid og fremtid. Hvordan fungerer det å være idrettsutøver når kamera er borte på gråmandag og det er både kjedelig og hard trening på programmet. Eller hvordan det er å få behandling med albu, nål og teip, og om alle de ikke-lydtette-behandlings-rommene jeg har gode historier fra. Fra mitt stå sted er idrett mye mer enn bare en prestasjon på en arena, halve prestasjonen ligger i veien til det bestemte øyeblikket.

 

Er det noe du ønsker å lese om, så lytter jeg godt etter. Så ikke vær redd for å fortelle eller spørre etter noe du lurer på!

 

 

Da krysser jeg fingrene for 3 spennende uker!