hits

Min Inspirasjon

kommentarer

Inspirasjon er noe som konstant er i bevegelse og forandrer seg hele tiden. Og har vært veldig forskjelling for meg. Som mange vet hadde jeg min far som største inspirasjon og motivasjons kilde i mange år, dette kan dere lese mer på aftenposten.no. I andre tider har det vært mye frustrasjon og sinne som jeg har snudd til posetiv energi. Spesielt i mine ungdoms år når det ikke alltid er like lett å vokse opp i en fremmed by og prøve å passe inn. "high school" var ikke den perioden i livet som gikk mest på skinner her i gården.

Men de nyeste insprasjonen mine mine er mye lysere og flottere enn tidligere år. 

1. Livets små øyeblikker

2. Mine gode venner.

  Jeg blir ekstremt fasinert av hvor vakker verden kan vært hvis jeg bare våger å åpne øynene og lytte godt etter. Det er så vanvittig mye vakkert i verden, og så uendelig mye fantastiske øyeblikker som man aldri vil glemme (greit de forsvinner sikkert den dagen jeg er går og senil) fordi man virkelig var mentalt til stede! Hver gang jeg er ute å reiser så prøver jeg så godt jeg kan å se med det blåtte øye enn å stirre ned i en smart telefon. Ser på det annerledese livet, kulturen, språket, tradisjonene som er der jeg har forvillet meg bort. Så store deler av tiden når jeg går i nye byer så ser du at jeg er turist for å si det slik, jeg går i ser opp i luften og på de høyebyggningene, ned i bakken på brosteiner, inn fremmede gater som en 12 år gammel pike, jeg er en nyskerrig sjel og elsker å se en ny side av en historie. 

 Og en av de vakreste øyeblikkene er min kjære hjemby, Bergen. Jeg har sett og opplevd en del, men Bergen vil alltid være min første og siste kjærlighet her i livet. Bergen <3

 

Når det kommer til min venner, mine utrolige gode venner, så er jeg svært takknemlig. For jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke alltid har vært verdens beste venn, følgt opp og gitt all den pleie som burde. Det har vært mange reise døgn og lite tilstedeværelse. Men dem som er mine nærmeste nå, har aldri gitt opp på meg. De har støttet meg i tykt og tynt, gleder har blitt dobbelt så stor og sorger halv parten så tung. Den varmen, galskapen, morsomhetene, kunnskapen og snillheten disse fantastiske menneskene har fyller meg opp med inspirasjon. Sammen så nyter vi og koser oss i de små øyeblikkene som er i hverdagen. Og det er noe jeg setter så innmari stor pris på. Jeg vet hva det vil si og ha ingen venner, det er ingen selvfølge å ha en venn. så jeg vet jeg burde si det oftere, jeg er så uendelig glad i dere, og uten dere hadde jeg ikke stått så støtt som jeg gjør.