hits

Beste av de Beste - Episode 1

kommentarer

Da har endelig sesong 6 av Beste av de Beste startet!! Jeg har gledet meg en stund til å kunne dele dette med dere, det var en utrolig gøy opplevelse. Var på innspilling med en fantastisk gjeng med unge frekke flotte utøvere med like sterkt konkurranse instinkt som evnen til å spre glede. Utrolig gode mennesker. Jeg er så ufattelig glad jeg takket ja, det var en opplevelse jeg ikke ville vært foruten!

 

Så nå har første episode vært på luften og jeg håper dere koste dere foran TV skjermen. Jeg har selv ikke sett det ferdige resultatet av klipping så dette er nesten like spennende for meg som for dere haha. Etter hver episode vil jeg skrive kort om hvordan jeg følte det gikk og hvis dere er heldig kommer det kanskje litt ekstra om hva som skjedde på settet den dagen?

 

For jentenes del er første episode av vår morgen bad og testen av kvinner bak rattet. Og dette var min opplevelse av det

 

Dykking

Jeg har alltid forbundet dykking med enten jobb eller utforsking, så det at vi nå var blitt utfordret i hukommelse + dykking var en ny vri. Jeg har vært flink med husk og hukommelse fra jeg var liten men kaldt vann har aldri vært en venn. Det ble jo selvsagt omdiskutert hva som er kaldt vann ? Jeg som er super fryse pinne og blir stadig spurt hvordan jeg kan komme fra kalde Norge mener det var kaldt haha. Poenget mitt er - det bli vanskeligere å tenke klart i kaldt vann så jeg fikk virkelig satt hukommelse og stress faktor prøve.

 

Jeg hadde sett at man hadde denne øvelsen i sesongen 5 og viste det var en sjanse vi kanskje også fikk den. Så jeg satte meg ned prøvde å finne ut hvordan jeg kunne løse oppgaven på best mulig måte. Etter et lite søk på nettet var farger, bokstaver eller form viktige huske regler. Man kunne også prøve å forestille seg et hus der du plassere de forskjellige tingene i rom som du forbandt med ord / gjenstanden du skulle huske. Det var ikke før stoppeklokken startet at hode gikk automatisk for farger. Utrolig interessant opplevelse at instinktet og kropp tok kontroll på en slik måte. Første gang jeg tok hode under vann og skulle lete etter gjenstandene var utrolig rart, for et sekund der var hode fullstendig blankt. Nada, null, niks, ingenting. Litt slik jeg følte meg under sist eksamen. Før hode plutselig skrudde seg fult på igjen. OG takk og lov for det! En annen ting jeg ikke tenkte over under konkurransen, men ble fortalt etterpå var at jeg var smart å brukte veggen for å få fart. Hvor godt betalt jeg ble av det aner jeg ikke, jeg satser på noe hehe. Og om jeg bare hadde husket siste tingen så hadde det vært fult hus! Søren heller! Men jeg digget øvelsen og den var til tross for det kalde vannet også kjekk å gjennomføre. Veldig glad vi hadde den øvelsen i programmet.

 

Gokart 

Jeg vil anta ut i fra omgivelsene og spennings nivået at dette var en av de øvelsene som ble likt best. Folk var giret og det var mye latter og litt sleng kommentarer oss i mellom. Akkurat slik det skal være og en flott oppladning til en konkurranse.

 

Jeg vet ikke hva det egentlig er å si om denne øvelsen, bildene snakker egentlig mer enn nok for seg selv (jeg håper virkelig ikke jeg ser ut som en gal sjåfør! i dette tilfelle er det bedre å bli sett på som bestemor). Det jeg kan si er at det ikke er trygt å sette 5-10 toppidrettsutøvere ut på en Gokart bane og deretter konkurrere om en pris, det må bare bli trøbbel hahahaha. På en god måte selvsagt. Flere fikk ?killer instinktet? og selvsagt et litt hissig og full i faen humør kom også til overflaten. Det er noe med det fart og spenning som bringer det frem.

 

For min egen prestasjon så er det ikke mer å si enn Gokart er vel ikke helt min greie? Det burde vel det ikke være det?

 

Bilder: Nhi Ngoc Nguyen / Renault