hits

Beste av de beste - Episode 3

kommentarer

Vi alle kan vel være enig om at dette ikke var helt min dag nei? Jeg hadde faktisk store forventninger til første del av dagen men det gikk langt i fra slik som jeg ville. Den sykkel ?sprinten? var ikke helt hva friidrettsutøvere kaller en sprint. Altfor langt!! Det der var som en 300m eller 400m for mine bein. Og ingenting passet da bedre enn å sjekke hvordan beina klarer en 1000m etterpå, på asfalt og brostein. De to verste underlagene i verden. Vel?

 

Sykkel sprint

Når du er en av verdens beste stater ( ut av blokken altså) men blir knust av Beste av de Beste feltet føler du deg ikke høy i hatten? Dæven også, jeg ble virkelig parkert. Forskjellen mellom bakkekontakt og trøkk i pedaler var større enn jeg hadde forventet. Jeg aner ikke hvor start dyktighet og kraft forsvant, eller kanskje den er ikke-eksisterende når jeg er på en sykkel? Uansett hva det måtte være, jeg fikk det ikke til. Men når det er sagt, det er en del rå kraft ute å går i beina rundt meg også! Ikke noe tull og tøys i denne gården her nei! Til tross for nederlag var det gøy. Jeg elsker å stille til start og kjenne på adrenalin og fyring som kommer i kroppen før start skuddet. Du føler virkelig at du lever. Og det skjer uansett om jeg gjøre noe jeg ikke kan eller ikke pleier å gjøre. Det er overraskende nok like stort når jeg er ?head to head? mot folk som jeg vanligvis ikke konkurrerer mot som når jeg er på friidrettsbanen. Er min idrettsutøver og har konkurranse instinkt fra øverste hylle vil det alltid være like høy spenning uansett hva haha!

 

 

Gateløp

Sist gang du så meg i et gate løp var jeg 14år gammel og løp Laksevåg løpet eller Kvarven opp på i Gravdal området. Det har også være noen staffere rundt om i Bergens området, men da ble jeg som regel gitt en kort etappe. Siden den gang har jeg heller holdt meg til koselige joggeturer eller korte intervaller. Derfor var ekstra kjekt å prøve denne type konkurranse igjen. Eller ikke... (det er en grunn for at Nike sine t-skjorter med ?running sucks? på har solgt så bra. OG at så å si alle sprintere går med den) Etter å ha gått gjennom løypen før konkurransen så viste jeg at dette så mørkt ut. Leggene mine var ikke i form og de liker ikke asfalt og brostein. Det er forferdelige underlag for alles legger, kneer og rygger ? Ville faktisk heller ha foretrukket 1000m i skogen! Er nok så forfriskende og gøy å løpe i skogen, må vel være eneste løping jeg kanskje liker hahaha. Kanskje neste sesong?

 

Gateløpet gikk dessverre som jeg fryktet -  det ble krampe. Kroppen likte ikke det den gjorde og sa i fra. Krampen var ikke en stor skadelig, men en som bit godt og gjorde livet surt. Løpe turen denne dagen ble dermed ikke noe stor suksess og jeg gjorde heller det som var riktig for fremtiden. Beklager for alle som hadde håpet å se meg dø opp alle de bakkene. Vil garantert komme flere muligheter senere ;)


- Følelsen av å endelig være ferdig med løping