hits

Beste av de Beste - Episode 4

kommentarer

Alle bilder i innlegg er tatt av Renault - Tusen takk!

Balløvelse

Balløvelsen ja... Kremt. Når man deltar i konkurranser så har man vise forventinger og håp før man setter i gang. Er man konkurranse menneske så er disse ofte litt sterkere, litt høyere og litt mer emosjonelle enn folk flest. Vi vet hva vi kan og hva vi er god for. Og når man virkelig totalt driter oss ut på noe man faktisk innerst inne føler man er gode på svir det. Og det svidde godt på balløvelsen, det svidde så godt at det luktet grillmat fra Spania til Norge. Det var ikke bare pinlig og flaut, jeg følte skam. Så dårlig presterte jeg på balløvelsen. Jeg sa det ikke på TV men oppvarmingen var fantastisk, jeg klarte nesten alle ball øvelsene på første forsøk. Det var en drøm. Det var super gøy å leke litt med ball igjen etter alle disse årene på friidrettsbanen. Det var som å være tilbake på Wang trening etter man var ferdig med egen treningen. Dessverre var oppvarmingen for godt til å være sant. Jeg bæsjet på leggen når det gjaldt og jeg stinket skikkelig. Det vil fra og med i dag aldri bli lett å forklare at jeg faktisk har god ball kontroll, eller?

Henrik finpusser på teknikken

 

Biltrekking

Vi gjorde mye gøy på innspillingen av Beste av de Beste, men skal jeg velge en av mine favoritter må det være biltrekking. Det var en av de gøyeste innspillingene av hele showet! Jeg det var en utrolig morsom opplevelse og samtalene oss deltagere i mellom var knall morsomme. Det var en innspilling der vi fikk sett, oppleve og lære mye om hvem vi var og hvor du kom i fra. Vi fikk møtt hverandre uten media masken. Vi snakket ærlig og delte erfaringer. Vi fikk også se ?sliten ærlig? som er en side av folk jeg verdsetter mye og som får meg enda til å smile bredt. Når andre blir skremt eller provosert av at folk kaster flasker og banner så står jeg å ventet på mer. Det er ingenting mer fascinerende enn idrettsutøvere som vil mer og som viser engasjement. Det gir meg utrolig motivasjon for å fortsette videre på min reise. Ikke fordi jeg liker å se at folk sliter, men det er noe eget å se utøvere og mennesker som er målrettet. Ja, Vi var en flott gjeng! Og ja, Jeg lo skikkelig godt når jeg så at de hadde fått med seg min forklaring om hvorfor Helene vant øvelsen. Mine instrukser av hvordan man kjører snowboard var ikke så alt for gale hehehe.

 

Dette var en av de øvelsene jeg virkelig ikke hadde noen som helst anelse om jeg ville prestere bra i eller ikke. Det var utrolig vanskelig å si. Etter en lang sesong hadde vekten droppet under 60kg og jeg var ikke sikker på om jeg hadde løftet nok i vekt rommet. Så at det gikk så bra som det gjorde er sykt kult! Jeg er veldig fornøyd og det var en utrolig artig øvelse. Og at det ble så tett mellom oss i toppen gjorde det bare enda mer spennende! Jeg liker dueller, det er det som er idrett! 

 

Det å trekke bilen var litt slik som dette; Det var vanskelig å få fotfeste i begynnelsen. Jeg følte at jeg bare glide og kom virkelig ingen vei. Men når man først begynte å bevege seg så gikk det for fra 0 til 100! Da handlet det bare om å trøkke på og gripe tak i konkurranse instinktet! I ettertid så ser jeg at jeg skulle ha vært enda lavere i starten og lagt der lengre. Det ville ha lønnet seg bedre, men men. Det var tungt, veldig tungt, men jeg liker slike tunge øvelser. Å prestere i slike øvelser er konge. Klar for neste! heheh!