hits

Beste av de beste - Episode 5

kommentarer

Armheng og hindeløype

Vel folkens, jeg angrer på at jeg ikke hadde et annet grep. Grepet til Kristin var og er definitivt et bedre grep enn det jeg hadde. Dæven så fort jeg glapp. Og det er bitter, det er skikkelig bitter å vite at jeg kunne ha hengt mye lengre. Det var ikke styrken som sviktet, men jeg har rett og slett ikke greps styrke. Og den stangen var sleip og glatt. Denne øvelsen irriterte meg mye og var en kjempe skuffelse. Selv den dag i dag!

 

Dagens andre øvelse gledet jeg meg til. Jeg har deltatt i hinder konkurranser før og det er en utfordring jeg syns er kjempe gøy. Ikke at jeg har vært noe super god, men motorikk har hold seg på riktig siden av skalaen når det gjaldt som mest. Og jeg var skikkelig spent på å se om den holdt igjen.

 

Det var en interessant hinder løype. Man kunne vinne like mye som man kunne tape gjennom hele løype. Dette var en løype der ?det er ikke over før det er over?. Og det fikk vi også se. Her hadde alle sine fordeler og ulemper. Alle hadde en styre og en svakhet. Og jeg skal ikke gi bort faktoren flaks og litt lykke også hadde sin rolle i spille. Det var teknikk, riktig vinkling og timing å prøve å få en trillebord gjennom en løype i sand. Men å kaste dart på en ballong var 10 ganger verre enn noen av oss hadde forestilt oss. Det snudde hele spillet på hode. For min egen del var trillebord helt ok, slet litt. Å løpe over hindre gikk som ellers greit og under hindre var vel bra. Å trekke eller løpe med tunge ting i sand er aldri lett, jeg kjente at det tok mye av energi og kruttet i kroppen. Det å kunne få litt ?pause? over bom var altfor nødvendig for å klare å komme seg raskt og feilfritt gjennom bildekkene! Jeg tror flere hadde en liten klump i magen for at vi skulle hekte oss fast og smekke i bakken. Det ville absolutt vært bra TV og fort en stor YouTube hit. Heldigvis for oss var det ingen denne sesongen, kanskje TV2 er heldig neste sesong!  Så kom vi til pub øvelse N1 ? dart. Vel jeg følte at gikk så bra som det kunne. Pulsen var høy etter løping i løs sand / kvikksand og kroppen dirret. Deilig å ikke måtte løpe bort å hente piller og deretter var det bare å kaste seg i mål. Det ble seier og det var fantastisk! Dette er min første seier og det var på tide. Med stang ut på flere øvelser jeg hadde større forventninger til var det godt å endelig få stang inn. Og om det ikke skulle være stang inn for meg så skal jeg ærlig si at Helene hadde fortjent det, det var skikkelig synd å se hvor mye dart ødelagte for henne.