hits

Sjakk VM

kommentarer

På mandag var jeg så heldig å være gjest under VM sendingen i Sjakk der Magnus spilte sitt 3 sett. Dette var litt av en opplevelse! Jeg hadde en fantastisk tid sammen med programleder Line og resten av gjengen.

 

Dette må vel være en av de kjekkeste invitasjonene jeg har fått, og en av de mest læringsrike også. Min bestefar, Gunnar Andal Pedersen, spilte sjakk når han levde og slik jeg har forstått var han kretsmester og vestlandskmester en gang i tiden. Jeg var nok så liten når han viste meg sjakkbrettet for første gang, men det har aldri blitt glemt. Gjennom mine år har jeg ikke spilt mye men jeg har alltid synset det  har vært kjekt. Og det har absolutt vokst en større interesse rundt sjakk når Magnus fronter og har blitt et flott forbilde for sporten. 

Jeg føler meg også veldig heldig som fikk være den del av en slik morsom og flott gjeng som på mandag. Ufattelig mye kunnskap og lidenskap som kom frem gjennom våre 7 timer i studio. Mr. Grønn som satt ved min siden var av ypperste klasse som fikk åpnet øynene mine på en helt ny måte  for sjakk. Og sammen med Torstein lærte jeg masse nytt om fremgang, strategi, taktikk, historie og mentalt arbeid. Ny kunnskap som sent vil bli husket. Ja, når kunnskap bli lært vekk med den dosen lidenskap og glede så sitter det seg i både hode og hjerte. Ellers var det kjempe kjekt å treffe Line igjen og det i en helt ny setting. Line er en av friidrettens koseligste reportere og gjør en kjempe flott figur for oss. Det å nå sitte som en venn å kommentere sjakk sammen var knall gøy. Og det at hun klarte å holde alle oss fritalende mennesker i en god orden og skape et så bra show skal hun få en store applaus for! Tusen takk for meg NRK, jeg håper jeg kan komme igjen!

 

 

- Isabelle